Betalings- en leveringsvoorwaarden

Prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Betaling kan via Ideal, maar ook per factuur. In de winkel kunt u uiteraard cash betalen en pinnen maar ook middels Mastercard of Visa.

Verzenden doen wij normaliter de dag nadat uw betaling bij ons is binnengekomen. Bij een online aankoop betekent dit de dag na bestelling. In verband met externe factoren PRIJZEN in euro’s exclusief verzendkosten, inclusief BTW. Levering buiten de EU kan in sommige gevallen onderhevig zijn aan extra invoerkosten of belastingen.

Indien de levertijd om wat voor reden dan ook vertraging lijkt op te lopen zal er contact opgenomen worden om een en ander te bespreken.

Ophalen
Woon je in de buurt? Kom dan gerust je bestelling ophalen in onze winkel. Dat scheelt verzendkosten en in onze winkel is voldoende te beleven!

Verzendkosten
De verzendkosten zijn de kosten voor het verzamelen, inpakken, afhandelen en verzenden van uw bestelling. Voor kleine pakketten zijn de verzendkosten binnen Nederland 6,95 euro. Voor grote pakketten gelden de volgende verzendkosten: gieken en masten: 20,- boards: 35,-.

Voor vragen over de kosten of levering kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0515-421900 of per email naar info@intersurf.eu

Ruilen en retourneren
Wil je een artikel ruilen? Dat kan tot 15 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Daarbij het artikel ongebruikt is, en verpakt is in de originele verpakking met prijskaartje of sticker. Het passen van kleding of een wetsuit valt niet onder gebruik. Voor het ruilen van artikelen betaal je geen extra verzendkosten.

 


 
Bedrijfsgegevens

Intersurf

Jachthavenstraat 55
8605 BV Sneek
0515 – 421900
info@intersurf.nl

KvK: 56571984
BTW: NL181232893B01