Resultaat 1–15 van de 45 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Burton Cartel Est Black 2017

289.95 199.95

De Cartel behoort al jaren tot het vaste programma in de Burton lijn. Met deze allround binding kun je nooit de fout ingaan. Door zijn dubbele ratchet slipt deze nooit door en kun je jezelf goed vast zetten. Nieuw voor dit jaar is de strap die over de wreef gaat. Burton heeft een strap ontwikkeld die erg licht is maar wel direct contact biedt met je board. Voor vragen over de Burton producten kun je terecht in onze winkel gevestigd aan de Jachthavenstraat 55 te Sneek, Friesland.

Aanbieding!

Burton Custom Twin Flying V 2017

599.95 389.95

Deze lichtgewicht machine van Burton geeft een surfy gevoel op de sneeuw. Door zijn Camber, Rocker combinatie lever het board nauwelijks in op performance en is het uitermate geschikt voor degene die een board voor zowel het park als op de piste zoekt. Voor advies ben je welkom in onze winkel aan de jachthavenstraat 55 te Sneek, Friesland.

Aanbieding!
Out Of Stock

Burton Deja Vu Flying V 2017

439.95 285.95

De Rocker- Camber combinatie geeft de Deja vu van burton een speels maar direct gevoel. Door de rocker kenmerkt dit board zich als een vergevingsgezind board en door de Camber onder de bindingen heb je veel respons. Kortom wil je lekker van de piste af knallen en ben je niet bang om hard te gaan dan is dit een geschikt board. Voor advies ben je welkom in de winkel aan jachthavenstraat 55 te Sneek, Friesland.